2014. május 18., vasárnap

Globallshare - Legyél te is tulajdonos!


Globallshare - Legyél te is tulajdonos! 

2014. június 29-én indul a GAS (GlobAllShare), mely az FB-hez hasonló közösségi oldal, ám eddigieknél jóval szélesebb szolgáltatásokkal, melyek teljesen ingyenesek. 2014. június 29-ig lehetőséged van, hogy tulajdonossá válj!

Hogyan?
A GlobAllShare célja, hogy felhasználói ne csak használják, hanem a magukénak érezzék a globális közösséget és ezáltal valóban úgy formálják, ahogy nekik a legmegfelelőbb. Ezért a GlobAllShare minden felhasználójának tulajdonosi státuszt biztosít ingyenesen megszerezhető részvények formájában az előszervezési időszak alatt.
Az indulást követően nem lesz további részvénykibocsájtás, így részvényeket kizárólag csak azoktól a felszanálóktól lehet majd vásárolni, akik részt vettek a globális kiépítésben és ezért részvényeket kaptak.

Szerezz Te is részvényeket!

Hogyan?
1. lépés ingyenes regisztráció
2. lépés: lépj be minden nap, hogy megkapd a napi egy részvényed
3. Hozz legalább 5 embert, akik alád csatlakoznak majd!
4. Az e-mail fiókodba kapsz egy aktiváló linket ott aktiváld a regisztrációt
5. Amint beléptél a GAS  fiókodba, a GAS-Világ menüpontban szintén be kell kapcsolnod az aktiválást. Ez azért fontos, mert az aktiválástól kezdi el a rendszer a részvényeket jóváírni Neked napi szinten.
Ilyen egyszerű! Amint a a GlobAllShare egész világra kiterjedő közösségének minden szolgáltatása elérhető lesz, kezdetét veszi a részvények utáni részesedések jóváírása és elindul a GAS részvények kereskedelme. Az addig megszerzett részvényeid után pedig passzív jövedelmhez juthatsz havi rendszerességgel.

Folyamatos jövedelem

A GlobAllShare globális közösségében részvényeid után folyamatos havi jövedelemhez juthatsz, mivel minden hónapban részesedést kapsz a globális nyereségből, részvényeid száma alapján.
Ha sikerült 5 ismerősöd meghívnod a GlobAllShare közösségébe és meghívott ismerőseid is 5 ismerősüket hívták meg az téged követő 7 szinten, akkor a következő részesedésre lehetsz jogosult minden hónapban.

szint 1 5 Meghívottak 1 GAS részvény
szint 2 25 Meghívottak 5 GAS részvény
szint 3 125 Meghívottak 25 GAS részvény
szint 4 625 Meghívottak 125 GAS részvény
szint 5 3 125 Meghívottak 625 GAS részvény
szint 6 15 625 Meghívottak 3 125 GAS részvény
szint 7 78 125 Meghívottak 15 625 GAS részvény
Összesen 19.531 GAS részvény


A példa alapján összesen 19.531 GlobAllShare részvényt szerezhetsz ingyenesen, melyek után havi részesedést kapsz a globális indulást követően. Ha például minden részvény után csak 0.25$ részesedést kapsz havonta, a globális nyereségből, akkor is közel 5.000$ lesz a havi jövedelmed. De minden részvényed után havonta 0.5$ vagy 1$ részesedést is kaphatsz, így havonta 10.000$ vagy 20.000$ jövedelmet is könnyen elérhetsz.
Részvényeid számát, értékét és havi részesedésed összegét Webirodádban láthatod folyamatosan.

Pénz azonnal

A GlobAllShare közösségében részvényeid után nem csak részesedést, folyamatos havi jövedelmet szerezhetsz, hanem azonnal nagyobb összeget is, mert részvényeid akár azonnal eladhatod.
Részvényeidet a globális indulást követően, azok névértékén el is adhatod, így azonnal nagyobb összeghez juthatsz. Például, ha a részvények névértéke 10$ lesz az indulást követően és Te a példa szerinti 19.531 GlobAllShare részvénnyel rendelkezel, akkor azokat összesen 195.531 $-ért adhatod el, így azonnal jelentős pénzösszeghez juthatsz. Természetesen a Részvények névértéke könnyedén elérheti a részvényenkénti 20 vagy 40$-t is, attól függően, hogy mennyien használják a GlobAllShare közösségi oldalát világszerte.
Ne feledd, hogy részvényeket csak az előszervezési időszak ideje alatt szerezhetnek a GlobAllShare felhasználói teljesítményük alapján, így a globális induláskor csak azok rendelkeznek majd részvényekkel, akik részt vettek a GlobAllShare kiépítésében.
Az indulást követően nem lesz további részvénykibocsájtás, így részvényeket kizárólag csak azoktól a felszanálóktól lehet majd vásárolni, akik részt vettek a globális kiépítésben és ezért részvényeket kaptak.


 Csatlakozz itt, vagy az alábbi linkre kattintva!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése